0181375440 [email protected]

Over

Persoonlijk

Kleinschalig schoonmaakbedrijf
U

Echt schoon

Oog voor detail

Praktijkruimtes

Gespecialiseerd in hygiënische schoonmaak

0181-375440

Schoonmaakbedrijf nodig? Bel ons.

Larooy schoonmaakservice BV Spijkenisse

Larooy schoonmaakservice BV (2014) verzorgt schoonmaak voor zakelijke klanten in heel omgeving Spijkenisse, Rotterdam, Barendrecht en Hoogvliet. Goede schoonmaak vraagt om een professionele en correcte aanpak voor uw organisatie. Larooy schoonmaakservice BV levert altijd maatwerk, wat betekent dat wij onze diensten afstemmen op de wensen van onze opdrachtgevers. Een goede samenwerking is daarbij onontbeerlijk om een duurzame relatie aan te gaan. Tegen een scherpe prijs verzorgen wij bij een groot aantal van onze opdrachtgevers het dagelijkse en periodieke schoonmaakonderhoud, zodat u en uw medewerkers er prettig kunnen werken. Onze specialisaties zijn kantoren schoonmaak, complex schoonmaak en de schoonmaak van praktijkruimtes.

Wij zijn SVS gediplomeerd

Ruime schoonmaak ervaring

Wij hebben vooral ervaring met:

=

Praktijkruimte schoonmaak

=

Kantoor schoonmaak

=

Schoonmaak van datacenters

=

Complex schoonmaak

=

VvE schoonmaak

=

Schoonmaak van scholen

=

Opleveringsschoonmaak

Larooy schoonmaakservice BV, voor als het echt schoon moet zijn!

Wij onderhouden onder andere de praktijkruimte van Medisch Centrum Mullerpier, Mondzorg For You, Tandprothetisch Centrum Fairdent en Mondzorgpraktijk Briljant waar hygiëne zeer belangrijk is. In de Van Nelle fabriek onderhouden wij het kantoor van Solid Host en een groot Datacenter. In Barendrecht onderhouden wij het pand van transportbedrijf TSI Road Cargo. Overige bedrijven die wij onderhouden zijn One XP, Hoortzo, Autobedrijf Bosman, Stichting Veerhaven Rotterdam en Jules Dock Rotterdam.

Wilt u meer informatie over Schoonmaakbedrijf Spijkenisse?

Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag nader over onze schoonmaakwerken. Ons werkgebied bestaat onder meer uit regio Spijkenisse, Rotterdam, Barendrecht en Hoogvliet.