0181375440 [email protected]

Complex schoonmaken Spijkenisse

Persoonlijk

Kleinschalig schoonmaakbedrijf
U

Echt schoon

Oog voor detail

Praktijkruimtes

Gespecialiseerd in hygiënische schoonmaak

0181-375440

Schoonmaakbedrijf nodig? Bel ons.

Met complex schoonmaak prettig wonen en werken

Schoonmaakbedrijf Spijkenisse verricht complex schoonmaak in heel omgeving Spijkenisse, Rotterdam, Barendrecht, Hoogvliet en omgeving. Dat doen wij bijvoorbeeld voor VvE’s, woningcorporaties en scholen, maar ook andere complexen waar gebruik wordt gemaakt van gezamenlijke ruimtes: trappenhuizen, glas, liften en deuren, wij houden het allemaal schoon! Alles wat u nodig heeft op het gebied van complex onderhoud kunnen wij voor u verzorgen. Een schoon woon- of werkklimaat stimuleert gebruikers om dit ook zo te houden. Uiteraard geldt ook hier dat wij onze werktijden aanpassen aan uw voorkeur. Informeer gerust eens bij Schoonmaakbedrijf Spijkenisse voor complex schoonmaak.

complex schoonmaak
complex schoonmaak

Vloeronderhoud voor scholen en kinderdagverblijven

Waar kinderen spelen komt rommel en vuil. Zandschoenen, verfspetters, toiletgebruik, kinderen spelen en leren. Wij begrijpen hoe belangrijk een dagelijks hygiënische en schone omgeving is voor kinderen en personeel. Schoonmaakbedrijf Spijkenisse voorziet veel scholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvangs van een schoon verblijf. Vooral de vloer heeft in deze omgevingen heel wat te verduren. Wij passen dan ook regelmatig vloeronderhoud toe. Door intensief gebruik zal de vloer na verloop van tijd beschadigingen gaan vertonen. Enkel schoonmaken is dan niet genoeg. Een grondige onderhoudsbeurt van uw marmoleum vloer, linoleum vloer of PVC vloer is daarom een aanrader!

Schoonmaakbedrijf Spijkenisse inzetten voor complex schoonmaak?

Wij komen voor complex schoonmaak, vloeronderhoud en meer in heel regio Spijkenisse, Rotterdam, Barendrecht en Hoogvliet. Neem snel contact op voor een vrijblijvende offerte op maat!