0181375440 [email protected]

Wat zeggen onze klanten:

Submit your review1234
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 7 reviews
by Ekosafe B.V. on
Betrouwbaar, correct, conform afspraken
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: ja

Wij zijn dit jaar gestart met Larooy en wij moeten melden dat wij dit maar eerder hadden moeten doen. De medewerkers van Larooy zijn altijd correct en leveren een constante service. Top!

by ONE on
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: ja

We zijn erg tevreden over de diensten van Larooy. Dagelijks maken zij ons kantoor weer spic en span. Prettige communicatie en komen netjes hun afspraken na.

by Mondzorg Briljant on
schoonmaak
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Al vele jaren komt Larooy mijn praktijk schoonmaken. Met uiterste zorg en netheid werken ze elke keer weer. Vriendelijk, vrolijk, keurig op afspraak. Ik ben erg tevreden en kan Larooy zeker aanbevelen.

by SolidHost on
Prima schoonmaak
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Gewoon heel goed schoonmaakbedrijf. Alles volgens afspraak en de medewerk(st)ers zijn vriendelijk en vrolijk en leveren goed werk.Soms iets extra is ook nooit een probleem.Echt ene aanrader !!

by Hoortzo on
Geweldig bedrijf
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

We zijn uiterst tevreden over Larooy schoonmaakdiensten. Alles is weer heerlijk schoon en het ruikt weer lekker fris. Ze maken het ook echt schoon. Halen dingen van hun plek om goed schoon te maken en leggen alles weer netjes terug. Bij eerdere schoonmaakbedrijven werd er alleen voor t zicht schoongemaakt of een beetje met een klamme lap over het bureau geaaid. Gelukkig hebben we nu Larooy gevonden. Die weten wat echt schoonmaken is.We kunnen Larooy bij iedereen aanraden.Miriam Vogelezang-ZoethoutDirecteur Hoortzo Spijkenisse en Hoortzo Ridderkerk

by Mondzorg For You on
Zeer tevreden!
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Twee keer per week ben ik weer blij als Larooy geweest is! Al jaren houden zij mijn praktijk prima schoon. Ze zijn er altijd en hebben er geen problemen mee om een stapje extra te doen wanneer dat nodig is.

by New Image ICT BV on
Eindelijk een schoon kantoor
Zou u ons bedrijf aanbevelen?: Ja

Toen Leonie van Larooy Schoonmaak mij vroeg een recensie achter te laten ben ik dit direct gaan doen.Wat een verademing elke keer als er een medewerker van Larooy is geweest !!Eindelijk een schoonmaakdienst die meedenkt en nooit te beroerd is om wat extra's te doen.Ook het feit dat dienstverlening nummer 1 prioriteit is bij Larooy is duidelijk te merken.Wij kunnen Larooy echt aanbevelen aan onze relaties en hopen dat ze deze kwaliteit nog lang blijven garanderen.Arie AnkerCommercieel DirecteurNew Image ICT BV